->  Podstranice o našim iseljenicima >>> BK Neretva Zagreb: 1.memorijalni turnir "MILE BORAS"

 

Boćari BK "NERETVA"-e Zagreb pobjednici 1.memorijalnog turnira "MILE BORAS"

 

Boćari BK "NERETVA"-e Zagreb na najljepši način najavili su nastavak proljetne sezone, te su u svoje vitrine donijeli novi pobjednički pehar.

Na prvom memorijalnom turniru "MILE BORAS", kojeg je u čast svojeg preminulog člana organizirao BK "PLETER" iz Zagreba u subotu 9. travnja 2011. godine, sudjelovalo je ukupno osam ekipa: BK "Pleter", BK "Špansko", BK "Prečko", BK "Ponikve", BK "Cetina", BK "NERETVA" (svi iz Zagreba), BK "Ante Starčević" iz Samobora i ekipa HDZ Stenjevec.

Boćari "Neretva"-e su u uvodnim borbama pobijedili BK "Ponikve", BK "Prečko" i ekipu HDZ Stenjevec, da bi u  finalu pobijedili svojeg već tradicionalnog suparnika BK "Špansko" rezultatom 13:7.

Na ovome turniru za BK "NRETVA"-u nastupili su: Zvonimir Plećaš, Željko Jogunica i Davor Bilokapić, dok je četvrti član i potpora s klupe bio Mario Udženija.

Kako iduće nedjelje kreće nastavak proljetnog dijela prvenstva, osvojenim turnirom boćari "Neretva"-e  pokazali su da spremno dočekuju nove utakmice i da  možemo očekivati puno bolje rezultate nego u prvom dijelu prvenstva.

 

Mirko Volarević, predsjednik