->  Podstranice o našim iseljenicima >>> U Hrvatskoj: BK Neretva-osvojen turnir

 

Uspjeh BK „NERETVE“ ZAGREB

Boćari BK „NERETVE“ Zagreb postigli su veliki športski uspjeh osvajanjem prvog mjesta na boćarskom turniru „ROBNI TERMINALI ZAGREB 2009.“, koji je održan 4. listopada 2009. godine na terenima ŠRC „ŠPANSKO“ u Zagrebu.

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa,  podijeljenih u dvije skupine. BK „NERETVA“ je u svojoj skupini uspjela osvojiti prvo mjesto ostavivši iza sebe tri zagrebačka kluba: BK „ŠPANSKO“,  BK „PLETER“ i BK „ROBNI TERMINALI“, dok je iz druge skupine najbolji bili boćari BK „CETINA“ Zagreb. Nakon toga su naši boćari u finalu pobijedili Bk „CETINU“ s rezultatom 13:0 i time priredili prvorazrednu senzaciju, budući da se većina ostalih klubova s turnira natječu u višim ligama. Uz osvojeno prvo ekipno mjesto i pojedinačna nagrada za najboljeg igrača otišla je  članu BK „NERETVE“ Željku Jogunici.

Bk „NERETVA“ je na turniru natsupila u slijedećem sastavu: Zvonimir Plećaš, Željko Jogunica, Ante Šiljeg i Mario Udženija.

Ovaj osovojeni turnir najljepša je najava i uvertira boćarskom turniru „KUP KNEZA DOMAGOJA 2009.“ , kojega idući vikend organizira BK „NERETVA“ .

logo BK Neretva