->  Podstranice o našim iseljenicima >>> U Hrvatskoj: BK Vid 2010

 

Boćarski klub Vid iz Belog Manastira

Povodom Ivanja, dana općine Darda, 26. lipnja održan je boćarski turnir na kojem je sudjelovalo 8 klubova, a među njima i Boćarski klub Vid iz Belog Manastira (kojega je osnovao i vodi naš vidonjac Bariša Boras). Turnir u Dardi igrao se po kup sistemu. Sudionici natjecanja bili su:

Lokomotiva Vinkovci

Tenje

Sarvaš

Čepin

Tihaljina Osijek

Dunav Sotin

Vid Beli Manastir

Neretva Zagreb

 

Rezultati u razigravanju:

B.K. Vid –Čepin 1-10:11

B.K. Vid- Tihaljina-11:7

B.K. Vid-Ivankovo-13:8

 

U svojoj skupini je Vid osvojio II. mjesto. Budući da su po skupinama 2 kluba išla dalje B.K. Vid je u polufinalu izgubio od prvoplasirane ekipe iz druge skupine B.K. Čepin II rezultatom 9:11. U borbi za treće mjesto Vid je pobijedio Čepin 1, člana II. hrvatske boćarske lige sa 13: 8. Za momčad Vida igrali su Petar Zelić, Borislav Čirić, Zlatko Aćimović i Bariša Boras.

Subota 4. IX 2010. održana je manifestacija Čepinsko ljeto. Sudjelovalo je 8 klubova podijeljenih u 2 skupine na kojem je sudjelovalo i BK Vid a domaćin je bio B.K. Čepin. U skupini u kojoj je bio B.K. Vid sudjelovali su B.K. Čepin i Ivankovo, članovi III. hrvatske boćarske lige, te Tihaljina, član IV. međužupanijske lige, a u tom stupnju natjecanja igra i B.K. Vid Beli Manastir. Na ovom turniru B.K.Vid osvojio je treće mjesto pobjedom protiv Filipovca 11:10