->  Foto 2009 >>> 31.1.2009.: -navijači u ZG Areni

 STRASTVENI NAVIJAČI IZ VIDA U ZG-ARENI

Cijela je Hrvatska od sjevera do juga uz svoje rukometne "letače", kao i Hrvati iz Bosne i Hercegovine te iz inozemstva. Sva srca kucaju  ko jedno! Odavno Hrvatska nije bila tako jedinstvena. No, uz sve druge veće ili manje skupine hrvatskih navijača jest i ona iz našeg malog mista Vida na polufinalnoj utakmici Hrvatska - Poljska u metropoli.

Naime, navijači Vidonjci pratili su repku u Splitu ali ni Zagreb im - kad je u pitanju potpora Hrvatskoj - nije bio daleko. Opremljeni rekvizitima i -Bogu hvala -dobrim glasnicama te potrebnim glazbenim sposobnostima pratili su dobro uvježbani navijački repertoar: Od himne "Lijepe naše" do "ratne" pjesme "Moja domovina", himne "Samo je jedno u mom životu vrijedno", "Neka plače koga smeta Hrvatska je prvak svijeta".. Skandiralo se "Hrvatska, Hrvatska" kad god se išlo na protivnički gol te "U boj, u boj za narod svoj". Hrvatski "letači" nagrađeni su ovakvim navijačima, pa je jasna ona da je publika hrvatski osmi igrač! Hrvatska - Poljska veličanstvenih 29 prema 23.!   Vidimo se u finalu, Vidonjci su došli i ostat će do kraja!

Zapjevala se na kraju "Tako je dobro vidjeti te opet" - što je bila i glavna poruka: svi se želimo vidjeti opet na istom mjestu - da! Hrvatski "letači" i navijači! Na još jednom veličanstvenoj utakmici u Areni u nedjelju - i na "zlatnom" postolju. Jer povijest se ponavlja, zar ne!?

Sretno Hrvatska!

Među navijačima je bio i vidonjski zet Sandi. Jedan od  najstrastvenijih i najglasnijih navijača koji je predvodio vidonjske navijače jest vidonjski zet Domagoj Gregorović koji je nosio transparent Babine Grede, svog rodnog mjesta!

  svi vidonjci na polufinalu 

  Jelena i Ruksi 

  vidonjski zet Domagoj Gregorović, najglasniji 

  još jedan vidonjski zet pjevač Sandi Cenov