->  Foto 2010 >>> 21.5.2010.: doček prvaka u krosu

 

Doček prvaka u krosu
foto Ivana Ilić

Metković, 21.5.2010. - Danas su u OŠ Don Mihovila Pavlinovića na prigodnom okupljanju u školskoj sportskoj dvorani predstavljena četvorica učenika te škole koji su na Završnom natjecanju školskih športskih klubova osnovnih škola RH osvojili ekipno prvo mjesto u disciplini kros - 1500 metara.
   Metkovci, članovi ŠŠK Gusar državni su prvaci postali osvojivši ukupno 62 boda, a njihov rezultat bio je bolji za šest bodova od drugoplasiranih osnovaca iz Ivankova i osam od trećeplasiranih iz Krapinskih Toplica.
   Na završnom natjecanju, što se od 17. do 19. svibnja održalo u gradovima i općinama Primorsko-goranske županije, učenici osnovnih škola natjecali su se u 11 disciplina, a nastupile su 124 ekipe s 986 natjecatelja. U disciplini kros-1500 metara  nastupilo je šest ponajboljih ekipa iz šest hrvatskih regija s po četiri člana, a Metkovci su do završnice došli kao pobjednici regije Dalmacija.
   Članovima pobjedničkoga tima Darku Dodigu, Hrvoju Marušiću, Anti Matiću i Marku Puljiću za izniman uspjeh uručeni su prigodni darovi. I mi im ovom progodom čestitamo, a čestitke i njihovim trenerima Divni Dragović i Ninu Šešelju.

(preneseno s www.metkovic.hr)

Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge