->  Foto 2015 >>> 31.3.2015.: -Iva Vučić, najuspješnija natjecateljica KK Metković

 

Iva Vučić-najuspješnija natjecateljica KK Metković u 2014.godini

Dana 29.03.2014.g. u Splitu je održano međunarodno klupsko karate natjecanje "Kup Jadrana" na kojem je nastupilo preko 950 natjecatelja iz 64 kluba. Karate klub Metković nastupio je sa 10 natjecatelja koji su osvojili tri medalje, jedno zlato, srebro i broncu. Na natjecanju je nastupila i naša sumještanka Iva Vučić. Iva je najbolja natjecateljica KK Metković u 2014.g. koja u svojoj kolekciji ima i državnu broncu u borbama od prošle godine,  iz Nedelišća gdje je savladala tri protivnice sa 9:0, odlukom sudaca i 3:0. Izgubila je samo od prvoplasirane prvakinje države. Ovaj put je osvojila broncu u borbama u kategoriji ml.kadetkinje -45 kg.  Bolesna sa velikom temperaturom, oslobođena prvog kola, u drugom  pobijeđuje mladu reprezentativku Bosne i Hercegovine, dok u polufinalu gubi od sadašnje aktualne prvakinje Hrvatske u zadnjim sekundama borbe sa 1:0. U  repasažnoj borbi, čekavši ishod prvog repasažnog kola kao polufinalista, pobjednicu koja je također mlada reprezentativka BiH pobjeđuje i osvoja brončanu medalju.

Iva karate trenira već 5 godina te je do sada pored državne medalje i višestruka prvakinja županije, Dalmacije i nositeljica je mnogobrojnih medalja sa međunarodnih klupskih natjecanja u Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori. Više natjecateljskih podataka o Ivi u posljednje dvije godine možete naći na web stranici www.kkmetkovic.hr .

Uspješna je bila još jedna djevojčica vidonjskih korijena (po majci) Laura Ćulum osvojivši zlatnu medalju u svojoj kategoriji.

Podaci i foto Denis Žderić

 
 

Nositelji medalja KK Metković u Splitu na Kupu Jadrana, vidonjke Laura Ćulum (po majci) i Iva vučić

Iva Vučić tijekom borbe: