www.vid.hr

NABAVLJENE NOVE SPRAVE ZA VJEŽBAONU

4.07.2019.-Nakon dugo vremena danas su nam stigle nove sprave za našu malu vježbaonicu (teretanu) čime smo  obogatili fundus sprava kakve malo tko ima: sprava za leđne mišiće i set fiksnih utega ((naknadno će stići uteg od 20 kg kojeg trenutno nije bilo). Naravno na ovome nećemo stati te se nadamo do kraja godine i novim setovima.

Vježbaonica je prvestveno namijenjena našim članovima odnosno lađarskoj ekipi. Činjenica je da posljednjih godina zbog objektivnih razloga naša lađarska ekipa nije na svojoj razini, okupi se tek da nastavi tradiciju. Nadamo se da će ovaj primjer privući nove članove za lađarsku ekipu i vratiti je na nekadašnji nivo gdje joj je  i mjesto. Za ovogodišnji maraton lađa ekipa je prijavljena pa ovim putem pozivamo zainteresirane da se priključe.

Za sadašnje (i buduće) korisnike teretane: više puta je isticana obavijest da se utezi pospreme iza sebe tj. da se ne ostavljaju na šipkama ili po teretani kao i da se pazi na čistoću iste čega se pojedinci ne pridržavaju te će se ukoliko se bude nastavilo i dalje s takvim ponašanjem poduzeti određeni koraci.  Također, apeliramo da se kod korištenja svih sprava (posebno ovih novih) pažljivo rukuje, da se ne bacaju, ne opterećuju više nego što mogu podnijeti ili nepravilno ne koristi.