->  Sport i udruge -> MNK Vid >>> Na Božićnom turniru 2009.

 

MNK Vid na 17.Božićnom turniru 2009

Metković, 19.12.2009.-Na tradicionalnom, 17.Božićnom malonogometnom turniru, u Metkoviću (traje od 28.11.-23.12.) MNK Vid dospio je do četvrtfinala gdje je poražen od bolje i iskusnije ekipe Porto Tolero CB Carpe diem. O snazi protivnika iz Ploča dovoljno je reći da su trenutno vodeći sastav 2.HMNL (do prije koju godinu prvoligaš), ekipa koja je jučer osvojila i turnir "Mostar 2009" (sudjelovale 64 ekipe) a na ovom turniru prošle godine poraženi su u finalu od ekipe hrvatskog reprezentativca Darija Srne "CB Bambi Konzum".

U ovoj utakmici Vid je pružio snažan otpor i poveo iz jednog kontranapada golom Marija Bukovca u 17 minuti. Tim rezultatom otišlo se na odmor. U drugom dijelu pločani su napadali a Vid je prijetio iz kontranapada. Sredinom drugog poluvremena, u 30. minuti izjednačio je Ante Galić a pobjedonosni gol za pločane postigao je Toni Vučković dvije minute prije kraja. Vid je u posljednjoj minuti imao čistu šansu za pogodak. Na vratima je odlično branio Ante Suton koji je s nekoliko bravuroznih obrana izmamio pljesak oko 1000 gledatelja. Pločanska ekipa pobijedila je na iskustvo, vrlo su uigrani i to je ono što trenutno nedostaje Vidu. Vid je od istoimene ekipe ispao i prošle godine u 2.kolu.

foto:BM

Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
MNK Vid hobotnica Gonza početak tribine
Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge Click to enlarge
tribine utakmica time out
 

Završnica 17. Božićnog malonogometnog turnira Metković 2009.
Finale, 23.12.2009.:

Porto Tolero CB Carpe Diem-Svadbeni salon Dalmata 3:3 (1:2) 8:6 sedmerci

Khala bar-Gornja Vala Drvenik 11:2

Porto Tolero CB Carpe Diem: Drago Bezer, Boris Malić, Denis Malić, Ante Babić, Antonio Vučković, Matko Krilić, Elvis Pandurica, Goran Barbir, Ante Galić, Aco Božović, Zoran Barović.

Najvratar: Drago Bezer, najstrijelac: Josip Ćutuk-9 pogodaka, najigrač: Maid Ramić (Dalmata)

Pobjednička ekipa nastupa u 2.HMNL a za Svadbeni salon Dalmata igrali su igrači HMNL Vrgorac koji se natječe u 1.hrvatskoj ligi a za koje nastupa Mišo Ramić iz Vida.

Polufinale:

Porto Tolero CB Carpe Diem-Gornja Vala Drvenik 4:3

Svadbeni salon Dalmata-Khala bar 4:2
Više rezultata na stranici