->  Sport i udruge>>> Turnir Ante Taslak >>> 2008. -REZULTATI

 

10. Memorijalni turnir u malom nogometu 19.-27.1. 2008.g.

"Ante Taslak"

 

FINALE: Narona-Ptice 1:1 6:5 penali

za 3.mjesto: Krvavac- Pošta 1:1 3:2

 

Polufinale:

Narona-Krvavac 6:4

Ptice-Pošta 3:0

FOTO završnice: 23 slike,    28 slika

Završen je 11. memorijalni malonogometni turnir ANTE TASLAK na kojem je sudjelovalo 26 ekipa. U polufinalne i finalne mečeve plasirale su se ekipe POŠTA, KRVAVAC, PTICE Vid i NARONA  Vid. U polufinalu Narona je pobijedila Poštu a Ptice  Krvavac. U borbi za treće mjesto nakon neriješenog u regularnom vremenu na penale pobijedila je ekipa  Krvavca prošlogodišnjeg finalista. O pobjedniku se odlučivalo između dvije vidonjske ekipe. Nakon tvrde i žestoke utakmice koja je završila  1: 1 pristupilo se izvođenju jedanaesteraca  gdje je ekipa Narone pokazala veće umijeće i osvojila po drugi put ovaj turnir. Dugogodišnji glavni organizator Mate Vučić Župan na se kraju zahvalio svima koji su pomogli na bilo koji način i najavio da će ubuduće turnir biti organiziran  od strane Mjesnog odbora Vida. Sam Mate, po njegovim riječima i dalje će pomoći u svemu koliko može, takva suradnja sigurno će doprinijeti još jačem turniru koji je već danas jedan od najvećih u dolini Neretve.

Pokale je podijelio gradonačelnik Stipo Gabrić koji je i ove godine nesebičnom pomoći doprinio održavanju ovog tradicionalnog turnira. Osvajači pokala su :

  • Najbolji  golman  DOMAGOJ KEŠINA (Ptice Vid)

  • Najbolji igrač  ROBERT DONKIĆ

  • Fair-play   POŠTA

  • Najbolji strijelac  TOMISLAV KEŠINA
  • 3 mjesto  KRVAVC
  • 2 mjesto  PTICE  Vid
  • 1 mjesto  NARONA Vid       

Zgusnuta satnica današnjeg dana, dječija maškarska povorka u Metkoviću i finale prvenstva Europe u rukometu nagnala je organizatora na brzopotezni završetak turnira. Poslije rukometne utakmice svi su se tradicionalno našli na gozbi u krčmi KOD ROĐAKA.

 Svim posjetiteljima ovih stranica zamolba da se uključe u raspravu o turniru na forumu ponajprije o terminu održavanja. Naime od kada se obnovio metkovski Novogodišnji turnir bilo je nemoguće ostaviti ovaj turnir u svom izvornom terminu (15 – 22. prosinca). Turnir je prebačen u siječanj  a postoji ideja da se održava u buduće na dan rođenja pokojnjeg Ante Taslaka 22.ožujka.

Komentirajte i predlažite.

SPONZORI I DONATORI: Grad Metković, ,Jambo  d.o.o., Restoran „Đuđa & Mate“, Konoba „Narona“, Kaffe bar  „Zavala“, Boro Ilić, Krčma „Kod rođaka“ , Ereš Nedo Ćeda, Jura shop Gabela Polje, Ćuni shop Gabela Polje, Trgovina Jelinić Gabela Polje, Nižić sport, Mesnica  Begić, „Metković“ d.o.o. (komunalno), Pekarna  Dolina, Jure Ramić Juša, Medijski pokrovitelj „Radio Delta“.

>>> Parovi od prvog kola do -završnice

12.1.2007. subota

Glibuša-Sveti Nikola 1:11

 

19.1.2007. subota

Blace - Fiorentina 3:0

Lule - Mlinište 3:0

Sveti Vid - Pošta 1:6

Stočari - Studenac 4:5

Slike sa turnira, prvo kolo pogledajte na stranici.

20.1.2007. nedjelja

Krvavac - Norin 4:3

Desne - King off street 3:0 bb

Konika - Ptice 0:3

Zarazno - Narona 2:2 5:6 P

Vihori - Pilićara 4:2

Redsi - Jerkovac 3:6

Torcida Prud - Podrujnica 2:7

Živci - Ćuni Shop 3:7