O autoru stranica i kontakti

 

>>>  impressum

 

Stranice uređuje: Branko Markota, e-mail:  urednik(et)vid.hr

Surađuju:

Marko Marušić  

Vicko Marušić   

 prof  Jakov Vučić (Narona).

 

Suradnici na prevođenju:

Sanja Novković (Engleski), Iko Vučić (Francuski jezik), Anđelko Prusac (Norveški), Tereza Ross (Njemački), .

 

(svi koji uređuju i surađuju na ovim stranicama rade volonterski a hosting-smještaj stranica sponzorira nam MARELO)

 

Ove stranice našeg malog mista otvorene su svima koji žele surađivati. Javite nam se sa svojim prijedlozima i prilozima.

 

Želite pisati mjesnom odboru Vid:  

 

mozaik s pleterom pronađen u Vidu

Stranice vid.hr i vidonjac.com uređuju različiti autori koji prate život u župi stoga se sve vijesti na bilo kojoj od te dvije stranice linkaju/prenose i na drugu (međusobna razmjena vijesti/linkova) po čemu je sadržaj obje stranice gotovo identičan. Autorski sadržaj objavljen na drugoj stranici je stav autora tog teksta. Vijest koja se nalazi na drugoj stranici a povezana na ovu neće se brisati i ne trebate to tražiti od autora.

Sadržaj stranica nije fiksan i mijenjati će se ovisno o materijalu, a čime će te, nadam se i Vi pripomoći svojim prijedlozima i prilozima. Molio bih zainteresirane mještane koji imaju želje i "novinarskog" duha za pripremanje priloga o zbivanjima u župi i događajima vezanim uz župu. Kako iste ne mogu sam pratiti, dobro bi mi došla takva pomoć.

Nadam se da će se i dijaspora uključiti sa svojim prilozima ...

Ove stranice su zamišljene i kao poveznica našim iseljenicima (i župljanima) za međusobno komuniciranje. U tom pravcu bilo bi dobro da upišete vaše e-mail adrese u knjigu gostiju. Zbog raznoraznih "robota" koji prikupljaju takve adrese na koje potom šalju razne reklame, tzv "spam", savjet je da upišete jednu adresu a nakon početnog kontakta, nastavite dopisivanje s drugom, povjerljivom adresom koju zna uži krug.

 

JAVLJAJTE SE I SURAĐUJTE

 

Statistika posjeta

2008.g.

2007.g.

 

 
  na vrh